El nostre Staff


CLAUDIA
BARAUT
Directora, Entrenadora
ROB
FAIRLEY
Entrenador
NICOLETTE
FONG LYEW QUEE
Entrenadora
ALEX
RAMON
Entrenador
MIQUEL
GOMEZ
Entrenador

Ja som aquí per presentar-vos la segona edició del Sunrise Baketball Camp. Un campus on totes les activitats es fan en anglès, amb la presència d’entrenadors anglesos de Manchester. El campus està ubicat en un entorn natural immillorable: La Cerdanya.

Després de l’èxit de la primera edició, tenim la força per seguir treballant i fer que tots els nens i nenes que s’inscriguin , gaudeixin de cada activitat ,millorin el seu nivell de bàsquet i d’anglès, comparteixin experiències, facin noves amistats i aprenguin els valors que comporta practicar un esport en equip i conviure amb els companys.

Estem preparant entrenaments, competicions, activitats de lleure, jocs de nit, excursions i altres sorpreses per deixar el llistó encara una mica més alt.

Els participants de l’any passat ja em coneixeu; sóc una jugadora de bàsquet de La Seu d’ Urgell (1994), actualment jugo al CB Almería de Lliga Femenina 2. Em vaig formar com a jugadora al Sedis Bàsquet i he jugat també al Femení Sant Adrià (2012) i he jugat també al Lima Horta (2013-2016) i al Team Northumbria de Newcastle (Primera Divisió Anglesa 2017). He estudiat Enginyeria Alimentària a la UPC, he cursat un màster sobre direcció i gestió esportiva. Sóc entrenadora de bàsquet i també m’he format en l’àmbit de l’entrenament personal.

Per mi el bàsquet no és només un esport, és també un estil de vida; una manera de millorar i compartir. No podria contemplar un estiu sense participar en un campus de bàsquet. Abans ho feia com a participant, a Catalunya, Espanya o als Estats Units. Ara ho faig com a entrenadora i juntament amb tot l’Staff estem preparant activitats i entrenaments per a tots vosaltres. Sempre amb la mateixa il·lusió.

Des del meu punt de vista, crec que és indispensable dominar una llengua estrangera i hem pensat que viure en un campus on la llengua en la qual es realitzen les activitats sigui l’anglès és la millor manera d’aprendre tot jugant.

Us podem garantir, i els que ens coneixeu ho sabeu, que tot l’Staff hi posarà el seu 100% per tal que l’experiència dels vostres fills sigui inoblidable.

Comptarem un any més amb l’inestimable professionalitat dels entrenadors anglesos Rob Farley i Nicoletta Fong Lyew Quee que volen compartir aquests dies amb tots vosaltres.

 

Volem jugar a bàsquet amb vosaltres i passar junts molts bons moments!!!
Us esperem a tots aquest estiu!

Directora: Clàudia Baraut