El nostre Staff


CLAUDIA
BARAUT
Directora, Entrenadora
ROB
FAIRLEY
Entrenador
NICOLETTE
FONG LYEW QUEE
Entrenadora
RACHAEL
BLAND
Entrenadora
LAURA
MARCOS
Entrenadora
DANNY H
DARRINGTON
Entrenador
ALEX H
DARRINGTON
Entrenador
POL
OLIVIER
Entrenador
ALEX
RAMON
Entrenador

Ja som aquí per presentar-vos la tercera edició del Sunrise Baketball Camp. Un campus on totes les activitats es fan en anglès, amb la presència d’entrenadors anglesos de Manchester i Newcastle. El campus està ubicat en un entorn natural immillorable: La Cerdanya.

 

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, tenim la força per seguir treballant i fer que tots els nens i nenes que s’inscriguin , gaudeixin de cada activitat ,millorin el seu nivell de bàsquet i d’anglès, comparteixin experiències, facin noves amistats i aprenguin els valors que comporta practicar un esport en equip i conviure amb els companys.

 

Estem preparant entrenaments, competicions, activitats de lleure, jocs de nit, excursions i altres sorpreses per deixar el llistó encara una mica més alt.
Enguany com a novetat , a més a més de les 3 setmanes de Martinet, anirem a Escòcia per realitzar dos campus de bàsquet en dos prestigioses universitats ,a la universitat de St. Andrews i a la universitat de Dundee. L’objectiu és que la immersió lingüística encara sigui un repte més desafiant per a tots els participants.

 

Els participants de l’any passat ja em coneixeu; sóc una jugadora de bàsquet de La Seu d’ Urgell (1994), actualment jugo al Barça CBS de Lliga Femenina 2. Em vaig formar com a jugadora al Sedis Bàsquet i he jugat també al Femení Sant Adrià (2012) i he jugat també al Lima Horta (2013-2016) , al Team Northumbria de Newcastle (Primera Divisió Anglesa 2017) i al CB Almería de Lliga Femenina 2. Sóc llicenciada en Enginyeria Alimentària per la UPC, he cursat un màster sobre direcció i gestió esportiva i aquest curs estic estudiant primer curs de C.A.F.E. a Blanquerna. També sóc entrenadora de bàsquet i m’he format en l’àmbit de l’entrenament personal.

 

Per mi el bàsquet no és només un esport, és també un estil de vida; una manera de millorar i compartir. No podria contemplar un estiu sense participar en un campus de bàsquet. Abans ho feia com a participant, a Catalunya, Espanya o als Estats Units. Ara ho faig com a entrenadora i juntament amb tot l’Staff estem preparant activitats i entrenaments per a tots vosaltres. Sempre amb la mateixa il·lusió.

 

Des del meu punt de vista, crec que és indispensable dominar una llengua estrangera i hem pensat que viure en un campus on la llengua en la qual es realitzen les activitats sigui l’anglès és la millor manera d’aprendre tot jugant.

 

Us podem garantir, i els que ens coneixeu ho sabeu, que tot l’Staff hi posarà el seu 100% per tal que l’experiència dels vostres fills sigui inoblidable.
Comptarem un any més amb l’inestimable professionalitat dels entrenadors anglesos Rob Farley, Nicoletta Fong Lyew Quee, Danny H Darrington i Rachael Bland que volen compartir aquests dies amb tots vosaltres.

 

Volem jugar a bàsquet amb vosaltres i passar junts molts bons moments!!!
Us esperem a tots aquest estiu!

Directora: Clàudia Baraut