El nostre Staff


CLAUDIA
BARAUT
Directora, Entrenadora
ROB
FAIRLEY
Entrenador
NICOLETTE
FONG LYEW QUEE
Entrenadora
RACHAEL
BLAND
Entrenadora
LAURA
MARCOS
Entrenadora
MARINA
FERNÁNDEZ
Entrenadora
SEAN
MURPHY
Entrenador
ALEX
FRANCO
Entrenador
ALEX
RAMON
Entrenador
DANNY H
DARRINGTON
Entrenador
ALEX H
DARRINGTON
Entrenador

Ja som aquí per presentar-vos la tercera edició del Sunrise Baketball Camp. Un campus on totes les activitats es fan en anglès, amb la presència d’entrenadors anglesos de Manchester i Newcastle. El campus està ubicat en un entorn natural immillorable: La Cerdanya.

 

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, tenim la força per seguir treballant i fer que tots els nens i nenes que s’inscriguin , gaudeixin de cada activitat ,millorin el seu nivell de bàsquet i d’anglès, comparteixin experiències, facin noves amistats i aprenguin els valors que comporta practicar un esport en equip i conviure amb els companys.

 

Estem preparant entrenaments, competicions, activitats de lleure, jocs de nit, excursions i altres sorpreses per deixar el llistó encara una mica més alt.
Enguany com a novetat , a més a més de les 3 setmanes de Martinet, anirem a Escòcia per realitzar dos campus de bàsquet en dos prestigioses universitats ,a la universitat de St. Andrews i a la universitat de Dundee. L’objectiu és que la immersió lingüística encara sigui un repte més desafiant per a tots els participants.

 

Els participants de l’any passat ja em coneixeu; sóc una jugadora de bàsquet de La Seu d’ Urgell (1994), actualment jugo al Barça CBS de Lliga Femenina 2. Em vaig formar com a jugadora al Sedis Bàsquet i he jugat també al Femení Sant Adrià (2012) i he jugat també al Lima Horta (2013-2016) , al Team Northumbria de Newcastle (Primera Divisió Anglesa 2017) i al CB Almería de Lliga Femenina 2. Sóc llicenciada en Enginyeria Alimentària per la UPC, he cursat un màster sobre direcció i gestió esportiva i aquest curs estic estudiant primer curs de C.A.F.E. a Blanquerna. També sóc entrenadora de bàsquet i m’he format en l’àmbit de l’entrenament personal.

 

Per mi el bàsquet no és només un esport, és també un estil de vida; una manera de millorar i compartir. No podria contemplar un estiu sense participar en un campus de bàsquet. Abans ho feia com a participant, a Catalunya, Espanya o als Estats Units. Ara ho faig com a entrenadora i juntament amb tot l’Staff estem preparant activitats i entrenaments per a tots vosaltres. Sempre amb la mateixa il·lusió.

 

Des del meu punt de vista, crec que és indispensable dominar una llengua estrangera i hem pensat que viure en un campus on la llengua en la qual es realitzen les activitats sigui l’anglès és la millor manera d’aprendre tot jugant.

 

Us podem garantir, i els que ens coneixeu ho sabeu, que tot l’Staff hi posarà el seu 100% per tal que l’experiència dels vostres fills sigui inoblidable.
Comptarem un any més amb l’inestimable professionalitat dels entrenadors anglesos Rob Farley, Nicoletta Fong Lyew Quee, Danny H Darrington i Rachael Bland que volen compartir aquests dies amb tots vosaltres.

 

Volem jugar a bàsquet amb vosaltres i passar junts molts bons moments!!!
Us esperem a tots aquest estiu!

Directora: Clàudia Baraut