El nostre Staff


CLAUDIA
BARAUT
Directora, Entrenadora
ROB
FAIRLEY
Entrenador
NICOLETTE
FONG LYEW QUEE
Entrenadora
RACHAEL
BLAND
Entrenadora
LAURA
MARCOS
Entrenadora
MARINA
FERNÁNDEZ
Entrenadora
SEAN
MURPHY
Entrenador
ALEX
FRANCO
Entrenador
ALEX
RAMON
Entrenador
DANNY H
DARRINGTON
Entrenador
ALEX H
DARRINGTON
Entrenador

És un orgull poder-vos presentar la quarta edició del Sunrise Basketball Camp, un campus on es faran les activitats en anglès. Ens il·lusiona pensar que nens i nenes d’arreu puguin gaudir d’una experiència inoblidable.

 

En primer lloc m’agradaria presentar-me. Vaig néixer a La Seu d’ Urgell el 1994 i actualment jugo al Barça CBS (LF2). Em vaig formar com a jugadora a les categories inferiors del Sedis Bàsquet i he jugat a Femení Sant Adrià, Lima Horta (LF2), al Team Northumbria a Newcastle (Primera Divisió Anglesa) i al CB Almería (LF2).Des de petita he anat a diferents campus d’estiu, a Catalunya, Espanya i a Estats Units.

 

He estudiat Enginyeria Alimentària a la UPC i he cursat un Màster en Gestió Esportiva. També m’he format en l’ àmbit de l’entrenament personal i actualment estic cursant segon curs de CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’ Esport ) a Blanquerna, Barcelona.

 

El bàsquet sempre ha estat la meva passió. L’esport m’ ha ensenyat disciplina, compromís i esforç entre altres valors. El bàsquet, a més a més, és un esport en equip i conviure amb els companys et permet compartir moments i experiències inoblidables que sempre formaran part de la teva vida.

 

Vam començar fa quatre anys organitzant dues setmanes de campus a Martinet i ,any a any, gràcies a la vostra confiança hem anat ampliant les setmanes de campus. Aquest any, per a no deixar ningú fora de les nostres activitats, organitzem quatre setmanes a Martinet.

 

L’any passat vam organitzar una sortida a Escòcia, visitant els millors campus i com la sortida va ser un èxit aquest any organitzem dues expedicions a Anglaterra i Escòcia per compartir l’esport, els entrenaments, la llengua i uns dies de convivència amb nois i noies de l’estranger que tenen les nostres mateixes inquietuds.

 

Comptem amb entrenadors anglesos que venen especialment al mes de juliol a Martinet per entrenar-nos i compartir els dies de campus amb nosaltres, així com entrenadors que han jugat a Estats Units. Tots plegats us preparem les millors activitats de bàsquet i de lleure per que la vostra estada a Sunrise sigui inoblidable!!!

 

VOLEM JUGAR A BÀSQUET AMB VOSALTRES I PASSAR JUNTS MOLTS BONS MOMENTS!!!!!

 

US ESPEREM A TOTS AQUEST ESTIU!!!!

 

Directora: Clàudia Baraut